Kotva
Zvonění

7:40 – 7:55

Příchod do školy

 

7:55 – 8:00

Příprava na vyučování

 

0. 7:00 - 7:45

1. 8:00 – 8:45

2. 8:55 – 9:40

3. 10:00 – 10:45

4. 10:55 – 11:40

5. 11:50 – 12:35

6. 12:45 – 13:30

Konec dopolední výuky

 

7.  13:40 – 14:25

8.  14:35 - 15:20

9. 15:30 - 16:15

Konec odpolední výuky

 

Rozvrhy a suplování
Bakaláři

Proškoly.cz

Zápisy žáků do prvních tříd

On-line procvičování

Mapa webu
A
A
A

IV. A, SLOH VE SKUPINKÁCH II. ...

Vloženo: 22.11.2017 | Autor: Administrátor | Zobrazeno: 113x | Zatím neupraveno

Dnes jsme dokončili skupinovou práci, kterou jsme začali minulý týden.

Skupinky se opět sesadily k sobě a společně jsme uvedli na pravou míru

množství surovin potřebné na přípravu bramboráku.

Po té jsme se společnými silami pustili do vlastního vaření. 

U jednotlivých činností se děti postupně střídaly.

Ten, kdo zrovna nepracoval,  pomáhal své skupince vytvářet obrázkový recept.

Milé maminky, vězte, že děti se o práci přetahovaly a byly velmi šikovné.

Využijte těchto šikovných pomocníků i doma:) .

Někteří z nás byli na "akci" vybaveni nejen zástěrou, ale i kuchařskou čepicí!

Naše kuchtění vonělo po celé škole.

To co jsme si poctivě připravili, jsme si také snědli!

Více obrázků ve fotogaleriích.

stop

Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.