Pozor, pozor, služební hlášení Sněženek a Machrů

12.10.2009 21:32

Vážení a milí, takhle se "venčíme". Kluci si vezmou balon, holčičky staví domečky z trávy,další využívají prolézaček a klouzajdy. Je to čas, který patří jen nám a pokud se chováme v rámci norem, nechá nás paní učitelka vyřádit. Protože k dětem pohyb patří, protože i my máme své povinnosti a musíme si vyvětrat hlavy a protože nás to zkrátka spolu baví.

Myslíte, že jen dospělí mají svá trápení a starosti? To je velký omyl přátelé. I děti prožívají své dětské trable a nejsou o nic menší, než ty naše-dospělácké. K tomu, abychom si to uvědomili nám sloužila sluníčka a mraky. Jak jistě chápete-sluníčka-to byla radost, co nás potkává a mraky-naše starosti a strachy. Práce byla dobrovolná, děti se ale nenechaly pobízet a vyjádřily svoje názory. Co je však známá věc-po každé bouřce se vždycky vyjasní a my jsme přesvědčeni o tom, že co nás zlobilo v říjnu, bude už v listopadu dávno fuč.

Jak jistě víte, začaly nám kroužky. Tím nám ubyl čas, ale přesto pokračujeme v našem plánu, uspořádat pro Vás-rodiče extra-speciální vánoční besídku. Divili byste se,kterak se chlapci báječně zapojili do našeho společného tance(stud jsme nechali za dveřmi družiny a jde nám to báječně), zírali byste, jak už zpíváme všechny nové písničky bez textu-zpaměti.
Za odměnu tento týden tedy všem účinkujícím uděluji další žluté tenisáky do družinové hry-Kardiády.

Konec služebního družinového hlášení

Margita Smetanová

Zpět