Měchura už má přechodné bydliště poblíž Jiren

15.05.2009 23:40

V pátek jsme si dali batohy na záda a vyrazili na velkou procházku k Dašům. Protože "sliby se maj plnit nejen o Vánocích", neváhaly děti ze III. odd. ŠD postavit Měchurovi několik letních sídel. Děti byly vynalézavé, vtipné a důmyslné. Díky Matějovi a Tomášovi má náš kamarád Měchura chatu jako hrad. Matěj a Míša zase nezapomněli na WC a sprchu, Alenka a Emma vytvořily kromě příbytku i zahradu, Viky, Karolína a Valerie šly ještě dál. K dispozici daly loď i přístav... Kdybych měla vyjmenovat všechny "vychytávky", nestačilo by mi místo. Ať už byly chatky pro našeho kulatého kamaráda malé, velké, s kůrou nebo jehličím, děti jim věnovaly velkou péči a pozornost.
Na slíbený pohár jsme došli všichni ve zdraví. U Dašů už byl připravený stůl s různobarevným pitím a různobarevná byla i zmrzlina, která nám všem moc chutnala.
V závěru našeho prodlouženého družinového odpoledne jsme si ještě zasoutěžili (musím Vám prozradit, že tentokrát vyhrálo družstvo děvčat :-)).
Můj dík patří všem "mým" družinovým dětem za vervu a nadšení a těším se na pátek 22.5.2009, kdy vyrážíme tentokrát do kina na naprostou novinku. I o tom vám všem podáme zprávu.


G. Smetanová a G. Kašparová

Zpět

Fotogalerie: Měchura už má přechodné bydliště poblíž Jiren

/album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2833-jpg/ /album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2835-jpg/ /album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2837-jpg/ /album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2838-jpg/ /album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2839-jpg/ /album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2840-jpg/ /album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2842-jpg/ /album/fotogalerie-mechura-uz-ma-prechodne-bydliste-pobliz-jiren/dscf2843-jpg/