Cipísek se chystá na návštěvu

11.10.2009 13:17

S dětmi jsme se dohodli, že každý pátek bude vylosovaný jeden, který bude mít možnost si Cipíska vzít na víkend domů. A co tomu předchází? Celý týden se bude hodnotit chování. Ten, koho budeme neustále napomínat, bude z losování vyloučen. Dětem se to zamlouvá a už se těší, kdo bude první. Cipíska by chtěl každý, ale ten je jen jeden. Na každého hodného kluka a dívku se ale určitě dostane. Ten, u koho Cipísek bude na víkendové návštěvě, se automaticky dalšího losování zúčastňovat nebude.

A jak to v pátek dopadlo?

V pátek po příchodu z oběda děti s napětím očekávaly, kdy se začne losovat. Byly úžasné, vyráběli jsme společně les k našemu vystoupení na besídce, odpoledne proběhlo bez jakéhokoliv napomínání - motivace byla prostě silná! Po dokončení naší společné práce se začalo losovat. Spolu se Zuzkou Strachotovou - studentkou 3.ročníku bakalářského studia na ped.fakultě, která je u nás na praxi - jsme to ještě chvíli protahovaly. Vyptávaly jsme se dětí, kam Cipíska uloží a jak se o něj budou starat. A pak se to stalo, Zuzka z čepičky vytáhla lístek, ale jméno nám neprozradila, jen nám oznámila, že je to holčička. A která z holčiček to byla?

Jako první, kdo si Cipíska odnese na víkend, je Johanka Žitná. Johanka zářila štěstím, na ostatních dětech bylo vidět zklamání a také slzičky. Cipísek je ale bohužel jen jeden a vylosovaný může být také jeden. Cipíska jsme Johance připravili. Holčičky mu oblékly svetřík a zabalily ho do zavinovačky. Na Johance je, aby se o Cipíska vzorně starala a aby nám vše vyfotografovala a popsala, jak trávil Cipísek u Žitných víkend. Už teď se těšíme, jak vše probíhalo a kdo další bude vylosován!

Vaši Cipískové a vychovatelka Darina Hnízdilová

Zpět

Fotogalerie: Cipísek se chystá na návštěvu

/album/fotogalerie-cipisek-se-chysta-na-navstevu/p104063802-jpg/ /album/fotogalerie-cipisek-se-chysta-na-navstevu/p104064203-jpg/ /album/fotogalerie-cipisek-se-chysta-na-navstevu/p104064304-jpg/ /album/fotogalerie-cipisek-se-chysta-na-navstevu/p104064501-jpg/