Cipísek na první návštěvě

16.10.2009 21:40

Johanko, tak jaké to bylo s Cipískem?

Johanka nám vyprávěla, jak si užívala s Cipískem. Dozvěděli jsme se, že víkend s Cipískem trávila doma, protože bylo ošklivé počasí a Johanka měla strach, aby Cipísek neonemocněl. Podle fotografií můžeme potvrdit, že se u Žitných měl moc dobře. Vrátil se nám v pořádku a v dobré náladě. Děti se na něj hned vrhly a byly rády, že ho Johanka doma nezapomněla.

A kdo bude další z dětí, kdo si odnese Cipíska? Na to si musíme počkat až do pátku.

I v našem oddělení pracujeme na téma Podzim. S dětmi jsme se seznamovali s nejdůležitějšími zdroji vitamínů v tomto období, na co bychom neměli v našem jídelníčku zapomínat, jak se máme oblékat. Musím děti moc pochválit, spoustu toho už znaly.

Pro Cipíska děti vyráběly jablíčka a hrušky s roztomilými červíky.

V pátek 15.10. proběhlo 2. losování o Cipíska na víkend. A kdo z hodných dětí měl tentokrát štěstí? Zuzka Strachotová vylosovala z čepičky lístek se jménem - byl to tentokrát kluk - Daneček Baroň. Tak Dane, hezky Cipíska opatruj a už se těšíme na tvé zážitky!

Darina Hnízdilová a Cipískové

Zpět

Fotogalerie: Cipísek na první návštěvě

/album/fotogalerie-cipisek-na-prvni-navsteve/snimek-007-jpg/ /album/fotogalerie-cipisek-na-prvni-navsteve/snimek-011-jpg/ /album/fotogalerie-cipisek-na-prvni-navsteve/snimek-013-jpg/ /album/fotogalerie-cipisek-na-prvni-navsteve/snimek-016-jpg/